Over ons

Kraamzorg Het Maantje is een persoonlijk en professioneel kraamzorg bureau die samen met haar team van enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden van jouw kraamtijd een onvergetelijke tijd wil maken.  

Ons team kenmerkt zich door hun bewuste keuze voor dit vak vanuit hun passie voor zorg. De passie, gedrevenheid en deskundigheid zal je ook in je kraamtijd ervaren. Kraamzorg van Het Maantje betekent niet alleen een goede zorg voor moeder en baby, maar ook vader en broertjes en zusjes worden niet vergeten. Voor hen is het net zo belangrijk om een fijne kraamtijd te hebben en betrokken te worden bij de zorg voor de baby. 

Ons team is vanwege haar samenstelling ook gewend om zeer goede zorg te geven aan expats en meertalige gezinnen. Zo hebben wij binnen ons team naast een aantal Nederlandse kraamverzorgenden ook  kraamverzorgenden die uit Griekenland komt, uit Tjechie, Belgie, Afghanistan en Eritrea. Wij vinden het heel mooi om ook kraamzorg aan anderstaligen te geven.

Dat onze kraamverzorgenden dit vak hebben gekozen vanuit hun passie voor zorg, is te merken aan hun manier van werken. Zij zetten jou en jouw gezin op nummer 1. Zij willen niets liever dan op de laatste dag de deur uitlopen en jou met een blij, tevreden en gerust hart achterlaten.

Ons kantoor is gevestigd op de Schuifmaat 14 (Unit J) in Den Haag, waar je tijdens kantooruren altijd welkom bent voor een kennismaking. Bel wel even van te voren wanneer je langs wilt komen, om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is. 

Telefonisch staan we je ook graag te woord. Bel ons op 088-795 00 69. Of mail ons naar info@kraamzorghetmaantje.nl

Wacht niet te lang met inschrijven, zodat je er zeker van kunt zijn dat we een plekje voor je kunnen reserveren.

Privacy en disclaimer

Kraamzorg Het Maantje gebruikt de gegevens en identiteit van bezoekers van de website enkel en alleen om te reageren op jouw vraag/ de inschrijving en de kraamzorg te bieden, welke is aangevraagd/ het verstrekken van informatie, aanbiedingen. Kraamzorg Het Maantje zal met zorg en volgens de wet met jouw gegevens omgaan.

Kraamzorg het Maantje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de (al dan niet door derden aangeboden) informatie op de website van Kraamzorg Het Maantje.

Op de website van Kraamzorg Het Maantje staan diverse links naar andere websites en/ of samenwerkingsverbanden. Deze zijn uiteraard met zorg uitgekozen, maar kraamzorg Het Maantje draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de informatie en/ of gang van zaken door deze organisaties.

Klik hier voor onze klachtenregeling
Klachtenregeling kraamzorg Het Maantje

Onze uitgebreide klachtenregeling is op te vragen via info@kraamzorghetmaantje.nl

Kraamzorg dekentje